Dobro došli u sekciju prava i uslovi korišćenja Moja Beba internet prezentacije. Pristupom i kupovinom proizvoda i usluga sa našeg sajta slažete se sa dole navedenim uslovima i pravima:

Prava i uslovi korišćenjaPrivatnost korisnikaCenovnikDostavaReklamacijeKorisnički profilPrava i uslovi korišćenja

Vebsajt firme “MMML doo“ (u daljem tekstu Moja Beba) sadrži sve neophodne informacije o uslugama i proizvodima koje nudi. Nijedan deo veb stranica se ne sme koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih, bez prethodne konsultacije sa firmom MMML doo -Moja Beba.

Moja Beba ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija sa ovih stranica u svrhe koje izlaze van okvira njihove predviđene upotrebe. Moja Beba se trudi da informacije na vebsajtu održi tačnim i da ih redovno ažurira. Uz dinamičnost tržišta moguća su manja odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnim na veb stranicama. Ukoliko se pojave takve informacije MB je dužan blagovremeno da ih ispravi i obavesti kupca tome.

Moja Beba zadržava potpuna prava da ne isporuči robu kupcu ukoliko su podaci u narudžbenici netačni ili nepotpuni.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila i uslove korišćenja, te se smatra da su korisnici, stalnim korišćenjem Moja Beba vebsajta, ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Registracijom korisnika na veb stranicama Moja Beba, korisnik potvrđuje da je pročitao i upoznao se sa pravilima veb sajta Moja Beba, te da je iste i prihvatio.

Upotreba podataka dobijenih putem registracije se koriste u svrhu pružanja bolje usluge i komunikacije sa korisnicima, kao i za marketing kampanju firme Moja Beba. Svaki registrovani korisnik ima opciju da se obriše sa liste koje se koriste u svrhu reklamiranja proizvoda i usluga Moja Beba kao i u svrhe marktinga Moja Beba kao i opciju prestanka biti dalji član Moja Beba.

Privatnost korisnika

Moja Beba štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. MB se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja veb usluga, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, bez prethodne konsultacije sa korisnikom. Svi zaposleni i poslovni partneri imaju obavezu držanja privatnih podataka korisnika u tajnosti.

Moja Beba se obavezuje da ce čuvati privatnost korisnika u najvećoj mogućoj tajnosti, osim u slucaju teškog kršenja pravila MB vebsajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Moja Beba zadržava puna pravo da bez prethodne najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama Moja Beba može obavestiti sve korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na websajtu.

Cenovnik

Cene na veb stranicama su maloprodajne sa ukljucenim PDV-om i podložne su promenama u zavisnosti od cena konkurencije i nabavnih cena. Pratimo kretanje cene konkurencije u cilju održanja istih konkurentnim. Uz svaki artikal nalazi se važeća cena. Cene su iste preko interneta i u našoj prodavnici.

Dostava

Moja Beba se obavezuje isporučiti robu na tačno naznačenu adresu sa kopmlenom dokumentacijom i odgovarajućom ambalažom, istu onakvu kakvu smo mi nabavili od našeg dobavljača.

Reklamacije

Naša politika reklamacije je jednostavna. Da bi se ispunilo pravu na reklamaciju neophodno je priložiti neispravnan proizvod sa svom dokumentacijom, ambalažom i kopijom računa (priznanice od kurir službe) kojm se potvrđuje kupovina datog proizvoda. Uz to je neophodno obrazložiti detaljan opis kvara kako bi se olakšala provera u servisu.Zamena proizvoda i delova pre proverene ispravnosti nije moguća, ukoliko drugačije nije navedeno. Reklamirani (neispravni) proizvod poslati propisno upakovan u kartonsku ambalažu. Sve navedene reklamacije ukoliko je proizvod bio neadekvatno upakovan ili oštećen tokom transporta neće biti uzete u obzir nego će biti vrećene pošiljaocu o njegovom trošku.Garancija prestaje da važi ako se ustanovi da se proizvod pokvario, oštetio usled nepravilnog rukovanja, neadekvatnim raspakivanjem, skladištenjem ili korišćenjem, da je proizvod korišćen izvan normi predviđenim od strane proizvodača za taj model, da je ugradnju, opravku ili prepravku vršilo za to neovlašćeno lice, da je razlog nefunkcionisanja potrošni materijal (baterija itd).MB ne odgovara za podatke na računaru, HDD-u ili bilo kojem uređaju koji služi za smeštanje podataka.Troškove prevoza nastale transportom proizvoda do lokacije servisa snosi KUPAC, kao i POVRAĆAJ istih. Ukoliko se proizvod na servisu proglasi ispravnim, servis će se naplatiti po važećem cenovniku.Moja Beba se obavezuje da će reklamirani prizvod popraviti u roku od 15. dana ili će isti zameniti novim. Ukoliko se roba ne podigne u roku od 60 dana od dana reklamacije, Moja Beba ne snosi nikakvu odgovornost.

Korisnički profil

Prilikom formiranja korisnickig profila vi unosite određene nama bitne informacije. Takode vaš korisnički profil se upotpunjuje informacijama o prethodnim kupovinama i željenim proizvodima. Još jednom napominjemo da su vaši podaci strogo čuvani i bezbedni.

To Top